If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз мисля, че 3-ката трябва да върви доста повече от сток 2.4 жтдм! И това да се усеща. Поне от това, което съм чел във форума / гледал в ютюб. Един пример: http://www.youtube.com/watch?v=cXXkriBI9JY
Нали знаеш разликата между "по принцип" и "де факто"?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Само факта ,че постваш смешни линкове с дебитомери по 200лв. говори че не е добре работата. Успех в търсенето, и да ти припомня че обслужването на Арезе е от порядъка на 1000лв., да си направиш добре сметката
Добре, друга гледна точка. За обслужването ясно и съм го предвидил. Какво му е на дебитомера за 200лв ? Просто истината, която съм установил е, че дали ще купя колата за 3000 или за 5000, после ремонтите винаги са около 2000. Много автотърговци разчитат точно на това, че хората търсят по-скъпите бройки, мислейки си, че са по-запазени. Мислех, че форумите са за да си помагаме, а не да намекваме, че нещо не е вярно (че дебитомерът за 200лв не е ОК), но да не кажем защо и какви са проблемите с него например. Винаги се радвам, когато знам нещо да го споделя и ми е много любопитно, когато някой започне да ми говори с догадки. Не искам тонът ми да звучи рязък, защото не е, но писмената комуникация дава възможности за интерпретация. Искам да разбера на кое се подразни и какво му е на дебитомера.
Добре, друга гледна точка. За обслужването ясно и съм го предвидил. Какво му е на дебитомера за 200лв ? Просто истината, която съм установил е, че дали ще купя колата за 3000 или за 5000, после ремонтите винаги са около 2000. Много автотърговци разчитат точно на това, че хората търсят по-скъпите бройки, мислейки си, че са по-запазени. Мислех, че форумите са за да си помагаме, а не да намекваме, че нещо не е вярно (че дебитомерът за 200лв не е ОК), но да не кажем защо и какви са проблемите с него например. Винаги се радвам, когато знам нещо да го споделя и ми е много любопитно, когато някой започне да ми говори с догадки. Не искам тонът ми да звучи рязък, защото не е, но писмената комуникация дава възможности за интерпретация. Искам да разбера на кое се подразни и какво му е на дебитомера.
Не ме дразни нищо, просто ти се казва кое колко струва, ти по някакви твои си канали решаваш, че останалите са нещо по-тъпи или незнам как да се изразя, та не са видяли сайта на Ристо от Ямбол, и са се набутали за неща които са доста по евтини Поста на Дигиталния и поста на Драго визирам.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Може, нищо не твърдя, просто погледнах няколко сайта и срещнах цени около 200лв, но това естествено нищо не доказва. Само за прост пример (точно за дебитомер) Познати с либри... единият си купи оригинален от АИ и след 6 месеца сдуха, другият беше закъсал и му поръчахме китайски от EBAY - още се държи добре и дава правдобоподни стойности на кг/ч. Все пак ако се счупи дебитомер ще ви попитам кое е добро, колко струва, ако не мога да си го купя в момента ще изчакам няколко дни и ще направя каквото трябва.
Идеята не ми е да купя кола за 3000/4000 и да я карам докато не грохне, просто наистина съм установил, че това, че някоя кола е по-скъпа в къща не я прави по-запазена. Търся кола която да ми хареса... това е.
Може, нищо не твърдя, просто погледнах няколко сайта и срещнах цени около 200лв, но това естествено нищо не доказва. Само за прост пример (точно за дебитомер) Познати с либри... единият си купи оригинален от АИ и след 6 месеца сдуха, другият беше закъсал и му поръчахме китайски от EBAY - още се държи добре и дава правдобоподни стойности на кг/ч. Все пак ако се счупи дебитомер ще ви попитам кое е добро, колко струва, ако не мога да си го купя в момента ще изчакам няколко дни и ще направя каквото трябва.
Идеята не ми е да купя кола за 3000/4000 и да я карам докато не грохне, просто наистина съм установил, че това, че някоя кола е по-скъпа в къща не я прави по-запазена. Търся кола която да ми хареса... това е.
Обслужване 1000 тина лева, окачване предно 1000+лв. окачване задно 400тина лева, предни дискове и накладки 400+лв, свещи 200 тина лева, електрониката я оставям на теб да провериш но не в AXM колко пари е. Не говорим за първоначалното закупуване а след това да си направиш добре сметката. Тия цени са малко занижени дори дето ти ги казвам.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Не ми се спори за цени. Обслужване 1000 съм съгласен. За окачването зависи какво се сменя - кой сменя цяла предница на куп - колко трябва да е заминала ? Дискове и накладки ОК, Свещи 200лв - 35лв на свещ... извинявай ? Само ме притеснява да не стане беля с автомата, за другите неща се намира начин.
Имам една в квартала 2.5 която се продава, но само на бележка на стъклото нито в карс нито в мобиле я има цената е около 2500лв зелен мет. не е идеална има свойте забалежки, но като мотор скорости и окачване е добра (не се кара от близо една година собственика джитка с ново дискавъри
Сега гледам цените на частите, и като изключим носачите не виждам нищо по-скъпо от на либрата ми. Създава се някаква масова психоза колко са скъпи частите, а това вече не е вярно според мен. Освен това и носачите ако е много закъсало положението се рециклират евтино. Не искам да останете с впечатление, че не си поддържам колата, дори напротив... сменям неща, за които казват, че няма нужда и държа всичко да е наред, но няма да дам 500лв за дебитомер от Ауто Италия, като Бош е под 200лв...
Писах, защото поддържам такъв двигател от повече от година. Купувал съм евтин дебитомер , а след това купих оригинален. Разликата е че с евтиния колата ще се придвижва (вероятно) , а с оригиналния ще върви като ненормална. (стига всичко друго да и е наред)
И след като усетиш колко наистина върви колата , спирачките започват да ти идват слаби. Хубавите накладки/дискове струват повече от масовите.
За специфични за 166 части не мога да дам мнение.
Обслужване 1000 тина лева, окачване предно 1000+лв. окачване задно 400тина лева, предни дискове и накладки 400+лв, свещи 200 тина лева, електрониката я оставям на теб да провериш но не в AXM колко пари е. Не говорим за първоначалното закупуване а след това да си направиш добре сметката. Тия цени са малко занижени дори дето ти ги казвам.
Стига бе човек, 200лв. за свещи... Това да не е TS с 8 свещи? Само 6 са.
Tези дискове и накладки 400+лв. също ми се струват малко пресилени...
Недей да ни стряскаш чак толкова.
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Стига бе човек, 200лв. за свещи... Това да не е TS с 8 свещи? Само 6 са.
Tези дискове и накладки 400+лв. също ми се струват малко пресилени...
Недей да ни стряскаш чак толкова.
V6 е с NGK-PFR6B около 25лв. парчето или Denso IK20, за собствениците на ТС познато номерче. А за дисковете и накладките дали отчитате че 2,5 и 3,0 са с Брембовците
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
V6 е с NGK-PFR6B около 25лв. парчето или Denso IK20, за собствениците на ТС познато номерче. А за дисковете и накладките дали отчитате че 2,5 и 3,0 са с Брембовците
За пазарните цени, пичите въшки и пеперудите този път ще си замълча, обаче ако някой си купува кола с 2.5 или 3.0 бензинов двигател и си мисли, че тази кола е измислена така, че да се поддържа евтино, заблудата ще му излезе много скъпо.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment